Terapie po smrti blízkého člověka

Terapie po smrti blízkého člověka

Na téma “smrt” najdete na našich stránkách již mnoho článků, ale přesto se ve chvíli, kdy vám odejde někdo blízký, stále obracíte přímo do naší e-mailové schránky o radu a často žádáte mimotělní působení pro komunikaci se zemřelým.

Co právě teď prožívá?

"Jak se s tím mám smířit? Pohybuje se stále u mě? Slyší mě? Co mám bez něj / bez ní dělat? Počká tam na mě? Já jsem toho tolik neřekl a teď mě to mrzí.”  Mnoho otázek, mnoho slz a beznaděje.

Uvědomili jsme si, že píše stále stejný typ lidí - ti, kteří se bojí smrti, a přestože věří, že smrtí život nekončí, tak potřebují ujištění od svého zemřelého příbuzného, že je vše v pořádku. 

Zde nepomůžou články. Pomůže tedy vzkaz od zemřelého? 

Bohužel ani toto se v naší praxi nepotvrdilo. Když předáme vzkaz, obnoví se pozůstalému veškeré emoce od začátku, znovu začne prožívat ztrátu blízkého, k tomu se v mysli vyrojí další a další otázky a dostáváme se do začarovaného kruhu. 

Jak tedy nejlépe pomoci?

Rozhovorem / terapií. Vysvětlením, co se právě odehrává se zemřelým i s pozůstalým. Co se skrývá za děsivým slovem “smrt” a že to děsivé vůbec není, spíše "Návrat". Pozůstalý se potřebují vypovídat, sdílet své stesky s někým, kdo danému tématu rozumí,  je schopen poskytnout veškeré rady a dát této abstraktní problematice jasnou podobu. Náš terapeut prožil na svůj věk ztrátu již mnoha blízkých lidí a dokáže vás tak niterně pochopit. Proto jsme se rozhodli ještě lépe pomáhat vám, kteří momentálně procházíte zármutkem ze ztráty blízkého člověka, a od této chvíle přeskočíme vše nefunkční a přejdeme k samotnému osobnímu rozhovoru a terapii.  

Terapeut Martin Pacalaj z MujTerapeut.cz

Terapie po smrti blízkého člověka

Setkáme se na 3-5 hodin, nedokážeme předem říci, zda po celou dobu setkání budou probíhat niterné rozhovory u čaje, a nebo budeme společně schopni jít do hlubších stavů vědomí pro pochopení života. V některých jedinečných případech se stává, že v tomto hlubokém stavu vědomí se se zemřelým osobně setkáte - je však důležité si uvědomit, že se jedná o mentální cestování, tedy zážitky jsou jemné a niterné, neočekávejte zjevení se zemřelého v místnosti, jako z okultních filmů.  

Útulné prostory

Ocitneme se spolu na čtyři hodiny ve zcela bezpečném, kontrolovaném prožitku přijmutí v nově zrekonstruovaných a útulných libereckých prostorách. Najdete nás přímo u vlakového a autobusového nádraží, nebo deset minut chůze z centra města. Ulice Matoušova 453/21, Liberec

Jak se k nám dostanete? Podívejte se na mapu, cestu, dopravu, ubytování - zde

Proč přijet k nám?

Od roku 2010 jsme se setkali s mnoha metodami vstupu do hlubinných prožitků. Zkušenosti z více než tisíce terapií nám ukázaly zcela jednoznačnou, bezpečnou a opravdu pomocnou cestu. Vyvinuli jsme tak vlastní metodu právě skrze zkušenosti osobní i klientely. Pokud k nám zavítáte, zapomeňte prosím na své minulé zkušenosti opakující nepříjemné zážitky, nebo dokonce terapie v sedě. Tělo musí být odpočinuté a veškeré prožitky se musí pochopit až do jádra problému. Odchod blízkého člověka je složitá životní situace, ale my ji společně zvládneme. 

Terapie po smrti blízkého člověka - objednávejte se zde.

 

S námi se cítíte bezpečně,

proto za námi běžně jezdíte z celého Česka (309 km) , i ze zahraničí (až 1613 km). Terapie bude probíhat v terapeutické ordinaci v Liberci. Jsme hned u vlakového a autobusového nádraží, tedy příjemná dostupnost ze všech měst. Ať jste z jakéhokoli koutu světa, věřte, že je léčivé si vzít den volna a udělat si den je sami pro sebe. Vy si to doopravdy zasloužíte! Jeden den, který bude jen váš a který vám umožní žít doslova klidnější život. Ten den bude jen váš!

Jaká jsou setkání?

98% klientů (čti přátel) je plně spokojeno.

80% a více do krátké doby změnilo život. Mají jej vědomý, kvalitní a více si jej užívají.

70% a více z nich je nadšeno a provedlo právě ty důležité kroky v životě vedoucí k opravdovému štěstí.

40% z nich zcela změnilo přístup k životu a stali se velmi úspěšnými a vyrovnanými lidmi. Probudili v sobě opravdové poznání, což si žádá příjemné a dlouhodobé cesty.

Jezdíte k nám nejvíce z Česka, Slovenska, Velké Británie (Londýn a Wales), Francie (Paříž a Marseille), Švýcarska, Rakouska, Německa a Slovinska.