Reinkarnace nepříjemného člověka zpět do rodiny?

Reinkarnace nepříjemného člověka zpět do rodiny?

Především záleží na tom, co přijímáte Vy, Váš duch (mentální tělo) a co prostřednictvím duše (astrálního těla) zrealizujete jako maminka. Pokud Váš duch cítí, že je potřeba ještě něco pochopit ve vztazích k nepříjemnému člověku, pak by jej Vaše duše mohla přitáhnou. Nicméně zde je téma hluboké, protože nejde ani tak o to kdo se Vám narodí, ale co Vy jemu dáte.

Vy rozhodujete

Znám pár maminek, které se ještě ve vyšších sférách rozhodly sami od sebe přijmout duše, které byly z velmi nízkých sfér, avšak tyto maminky jsou z vysokých sfér jako duchové s rozvinutými dušemi a proto si tento úděl vybraly zcela záměrně a dobrovolně. Ony chtěly pomoci jiným duchům s nízkými dušemi dostat se rychleji ke světlu. Tyto maminky si moc dobře uvědomovaly, že to nebude procházka klidem, ale že když se budou držet vždy svých nejvyšších schopností, pak těm duchům a jejím duším pomohou. V překladu, oni se už dávno nemusely narodit ani jako maminky, ale zcela dobrovolně se rozhodly, že nemají co ztratit...

Navrácení na dobrou cestu

Protože život je celý o učení, žití a opět se sejdou ve vyšších sférách. Tyto maminky dokázaly pomoci původně dobrý duším, které se daly na špatnou cestu a právě díky těmto maminkám se mohly duše (astrální těla) vrátit na dobrou cestu. Stejně tak je to i s našimi nepříjemnými blízkými. My sice nevíme, jaké měli tito lidé minulé životy a co dělali, ale můžeme se domnívat, že když se narodili zde v této poklidné zemi České, kde je o obyvatele postaráno a kde se máme jako prasátka v žitě ve srovnání s chudými Číňany co pracují 10hodin denně a přesto mají v přepočtu jen 3tis korun/ měsíčně, nebo s Indy, Afrikou bez VODY..., tak se zde máme vážně dokonale a právě proto se můžeme domnívat, že všichni co jsou tu, si toto místo zasloužili předešlým dobrým životem.

A i kdyby byl v minulých životech lupič, nepříjemný člověk, tak to, že Vaši blízcí tento život sešli z dobré cesty ještě neznamená, že příští život musejí jít stejnou cestou. Velmi, velmi záleží k jak vysoké bytosti se narodí (mamince) a i jak si ona dokáže svou vysokou Sílu udržet v každé situaci. Budoucí maminka může takovému duchu s duší proto velmi pomoci a on si tak může za svůj budoucí život uvědomit, že jen láska má smysl, že má jít opět cestou, která pomáhá jemu ale i ostatním.

Dar lásky

Když budete hodně chtít a budete promlouvat k Univerzu, tak on, tento duch připravený i reinkarnaci u Vás se svou duší za Vámi nemůže přijít. Ale pakliže by chtěl a pakliže Vy byste dokázala nabrat veškerou lásku - pak opravdu na jeho duši nezáleží - protože duše je jen dočasná nádoba. Naopak Vy mu můžete dát tvar a poznání lásky. Je to jako s vodou a sklenicí. Voda (duch) se nalévá do sklenice (duše), která jí dává určitý tvar (duši pak charakter). Jenže nezáleží jaká je sklenice (duše), i když tomu dodává svou příchuť v potěšení, ale jaká je voda (duch).

Novorozenecké i posmrtné pochopení

Po smrti si většina duchů musí opět vzít svou duši a pokračovat opět v započaté cestě. Ti duchové, co došli cestu pochopení, si mohou vzít zcela novou, čistou duši a jít novou cestou. A nebo už si nebrat žádnou duši, nevytvářet žádné další chvíle, ale už jen zůstat ve sféře Ducha a následně jít dále do Univerza, zela se odpoutat od svého vědomí a splynout.

A právě toto splynutí není vždy to, co chce duch, ani duše a právě proto si vybírají další a další životní chvíle. Až nakonec sám pozná krásu splynutí v Univerzu, neboť byl všude, měl všechno, prožil vše, pochopil vše.... Není nutné doopravdy prožít vše, ale uvědomit si, že vše již nastalo. My jsme si to ještě neuvědomili, proto si užívejme právě všeho, co nám doopravdy přinese tvořivé a dobré zkušenosti. Přijímejme proto jakoukoliv inkarnaci s láskou a tvořme láskyplný svět.

 

U nás zažijete vstup do minulého života skrze regresní terapii