Inspirativní články pro váš rozvoj

Lze v regresní terapii navštívit budoucnost?

Výraz “regresní terapie” vychází z latinského “regressus”, tedy návrat zpět, ústup. Jedná se tedy o terapii návratem zpět do minulosti. Mnoho lidí ale uvažuje velmi správně: “Když se můžu podívat do minulých životů, mohu nahlédnout i do těch budoucích.”

Regresní terapie pohledem terapeuta

Terapie s klientkou probíhala úžasně, postupovali jsme stále hlouběji a hlouběji, až do období, kdy se Katka nacházela v bříšku u své maminky. Zde můžete vnímat sami sebe ještě předtím, než jste se narodili, a prožíváme i emoce maminky.

Strach je to, co se může, ale nemusí stát

Příjemný hluboký zážitek nás dovádí k většímu porozumění podstatě vlastního života. Takové porozumění je významným krokem, který je doprovázen pozitivními změnami ve stávajícím životě: lepším fyzickým i emocionálním zdravím, vyrovnanějšími vztahy, větší spokojeností a radostí.

Komunikace se zemřelým

Můžeme s maminkou rozmlouvat velmi reálně - je to tatáž bytost, kterou znáte, jen nemá své fyzické tělo. 

Smysl života

Co vás činí v životě OPRAVDU, ale OPRAVDU šťastným - jen vás - nikoho jiného.

Proč je regresní terapie důležitá (video)

Příjemný hluboký regresní zážitek nás dovádí k většímu porozumění podstatě vlastního života. Takové porozumění je významným krokem, který je doprovázen pozitivními změnami ve stávajícím životě: lepším fyzickým i emocionálním zdravím, vyrovnanějšími vztahy, větší spokojeností a radostí.