Inspirativní články pro váš rozvoj

Hroutí se mi život, co mám dělat?

Nějak na mě vykukují samé nepříjemnosti, ale ze všech koutů. Se všemi, ale úplně se všemi, děti, příbuzný, šéfová, všechny rádoby kamarádky, jsem v nepohodě. A pořád stejný žánr. A tak nevím, co mi to má říct a co mám změnit.  Jsem již několik měsíců uzavřená a nejde mi o ničem s nikým mluvit, a když už, tak se to zvrhne v osočování a ukazování prstem, kdo je vinný.

"Bojím se regresní terapie"

Co nám vlastně přinese poznání minulých životů? "Já již budu vědět... již to nebudou domněnky... stane se to realitou... nic nebude jako dřív...."

Regresní terapie jako Osobní kniha minulých životů

Jsem v čele bitvy. Je to pěkný pocit, protože můžu zachránit svůj lid. Oni nás napadli. Chtěli naše území. Bylo to agresivní. Agresi používám k boji a naší ochraně, jsem dobrý bojovník.  Jdu jim příkladem. 

Regresní terapie – nejčastější otázky a odpovědi

Můžu podstoupit regresní terapii společně s partnerem? Můžu mít s sebou doprovod, který bude regresní terapii přihlížet? Můžu si z průběhu regresní terapie pořizovat obrazový či zvukový záznam? A mnoho dalších nejčastějších otázek související s regresní terapií.

Bohatství není vše - příběh z regresní terapie

Lucie se po regresní terapii vyjádřila, že má za sebou zážitek, který je velmi emotivní, a život jí konečně dává smysl. Rozhodla se proto napsat svůj zážitek z minulého života i pro ostatní lidi. Má se jim stát inspirací, aby život vzali pevně do svých rukou.